Visie op informatiemanagement

Informatiemanagement. Een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering in een organisatie. In nagenoeg alle gemeentelijke werkprocessen speelt informatie een cruciale rol. Of het nu gaat om het verbeteren van de digitale of fysieke dienstverlening, de efficiëntie in de eigen bedrijfsvoering of om het evalueren en ontwikkelen van beleid, altijd is het van belang dat betrokkenen op het juiste moment beschikken over de juiste informatie. Informatie die komt uit verschillende bronnen, opgeslagen in verschillende systemen.  Hoe zorgt u voor de juiste informatie op de juiste plekken? En hoe borgt u de kwaliteit van die informatie? De ervaren informatiemanagers van Thorbecke adviseren u graag!

Informatiemanagement volgens adviesbureau Thorbecke

Bij vraagstukken op het gebied van informatiemanagement werkt Thorbecke op basis van het in eigen huis ontwikkelde Hexagoon voor Informatiemanagement. De inzet van informatiemanagers van Thorbecke zorgt ervoor dat uw organisatie werkelijk stappen kan zetten naar een moderne, efficiënte en dienstverlenende gemeentelijke organisatie. Vanuit Thorbecke  ondersteunen wij uw gemeente op verschillende onderdelen waar informatiemanagement een rol speelt:

Waarvoor kunt u bij Thorbecke terecht?

De Thorbecke informatiemanagers kunnen u onder meer adviseren en ondersteunen met:

  • Formuleren gemeentelijk informatie- en/of automatiseringsbeleid
  • (Her)ontwikkelen en integreren van informatieprocessen
  • Implementeren en koppelen van applicaties en informatiesystemen
  • Definiëren en organiseren van functies en taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden
  • Management, coaching en begeleiding implementatietrajecten
  • Informatiebeveiligingsbeleid en privacy-impactanalyse

De informatiemanagers van Thorbecke staan voor u klaar

Benieuwd wat de adviseurs en informatiemanagers van Thorbecke allemaal voor u kunnen betekenen? Bel 088-888 3000 of mail naar info@thorbecke.nl.Opdrachtgever aan het woord


Medewerker aan het woord

ing. Erik EuwemaMissie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking
publieke organisaties verder brengenThorbecke Nieuwsbrief

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl