Applicatie- en of functioneel beheer

Goede (functioneel) applicatiebeheerders zijn schaars. Vaak zijn het specialisten met een technische achtergrond. Ze kennen de applicatie van binnen en buiten, maar hebben niet of nauwelijks kennis van de afdeling en de gebruiker. Ze zijn in staat technische problemen op te lossen, maar kunnen de consequenties voor de afdeling niet overzien. Laat staan dat ze in staat zijn om de gebruiker verder te helpen en te ondersteunen met procesvragen van de afdeling.

Thorbecke doet het anders

Thorbecke heeft een speciaal geselecteerd team van adviseurs opgeleid tot functioneel applicatiebeheerder. Wij hebben de focus gelegd op de kwaliteiten die u van een functioneel of applicatiebeheerder verwacht. Deze adviseurs hebben als bagage:

  • Kennis van de werkprocessen op de afdelingen BAG en WOZ
  • Jarenlange ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers met: verwerken van uitval, BAG-beheer, projectleiding LV-WOZ, adviseur basisregistraties, etc.
  • Ervaring in het werken met en bevragen van diverse belastingapplicaties
  • Vanwege de brede kennis van de basisregistraties kunnen onze adviseurs zeer snel schakelen en kunnen zij uw vraag beter interpreteren

Senior specialisten applicatiebeheer

Onze adviseurs zijn opgeleid door zeer ervaren senior applicatiebeheerders van de pakketten van Pink Roccade, Centric en Gouw IT. Deze senioren begeleiden de applicatiebeheerders in hun opdrachten. U bent op deze manier altijd verzekerd van hoogstaande specialistische applicatiekennis in combinatie met de essentiële bagage van de oorspronkelijke adviseurs basisregistraties.

Applicatiebeheerders die écht met u meedenken?

Maak dan kennis met de applicatiebeheerders van Thorbecke. Door onze uitgekiende selectie en opleiding krijgt u specialisten die niet alleen hun vak verstaan, maar bovendien:

  • Goed bekend zijn met de situatie op de afdelingen
  • Jarenlange ervaring hebben in de basisregistraties
  • Geselecteerd zijn op hun communicatieve kwaliteiten

Thorbecke levert:

  • Detachering van applicatie- en of functioneel beheerders
  • Opleiding en coaching van uw eigen applicatiebeheerders
  • Advies voor de ontwikkeling van duurzaam applicatiebeheer

Benieuwd naar de hulp van onze applicatiebeheerders?

Bel 088-888 3000 of mail naar info@thorbecke.nl. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs voor een verdere kennismaking!

Opdrachtgever aan het woord

 

Medewerker aan het woord

Serge Claes

 

 

 

 

 

 

Missie van Thorbecke

Door daadkracht é in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 
Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl