Zaakgericht werken

Er is al heel veel gezegd en geschreven over zaakgericht werken. Het blijft, in welke vorm dan ook, een onderwerp dat veel organisaties nog steeds bezighoudt. Veel organisaties draaien met één of meerdere zaaksystemen en werken min of meer zaakgericht. Maar het verloopt niet in elke organisatie even succesvol. Het blijft een proces van verder ontwikkelen en borgen. Daarbij heeft elk domein eigen specifieke uitdagingen. Thorbecke helpt u graag bij het verder ontwikkelen van zaakgericht werken. Of het nu gaat om het vaststellen van knelpunten of projectleiding van aanbesteding tot en met implementatie. 

Procesmatig werken versus zaakgericht werken

Zaakgericht werken en procesmatig werken is niet hetzelfde. Zaakgericht werken is specifieker. In beide gevallen is continu verbeteren vaak wel een issue. Het geluid ‘we doen het al jaren zo’ klinkt helaas nog te vaak. In het kader van dienstverlening, maar zeker ook in het kader van efficiency kunnen er vaak grote verbeterslagen worden gemaakt. 

Wat kan Thorbecke voor u betekenen? 

Wij helpen u graag om stappen te zetten bij een implementatie, doorontwikkeling of bij het doorvoeren van procesverbeteringen. Wij kunnen u hierbij onder meer ondersteunen met:

  • Een zaakgericht werken scan
  • Inzetten van een projectleider en implementatiebegeleiding
  • Begeleiding bij een (Europese) aanbesteding
  • Inzetten van een functioneel beheerder
  • Procesverbetering op basis van Lean

Het resultaat?

Met de ondersteuning door Thorbecke bent u verzekerd van een frisse blik op uw processen en een optimale systeeminrichting en implementatie van A tot Z. Of het nu gaat om processen in de bedrijfsvoering of dienstverleningsprocessen die zaakgericht worden opgepakt. In de rol van onafhankelijke projectleider hebben onze adviseurs oog voor zowel structuur en techniek als strategie en mens. Ook behartigen wij uw belangen bij leveranciers.   

De informatiemanagers van Thorbecke staan voor u klaar

Benieuwd wat de adviseurs en informatiemanagers van Thorbecke allemaal voor u kunnen betekenen? Bel 088-888 3000 of mail naar info@thorbecke.nl.

Opdrachtgever aan het woord

 

 

 

 

 

Medewerker aan het woord

Adriënne Bombeld

 

 

 

 

 

 

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking
publieke organisaties verder brengen

 

 
Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl