Informatiemanagement

Bij het besturen van een organisatie gaat het om strategie, structuur, cultuur, mensen, middelen en resultaten. Een zeer belangrijk onderdeel van de middelen in een organisatie is informatiemanagement. In bijna alle werkprocessen speelt informatie een cruciale rol. Of het nu gaat om dienstverlening, bedrijfsvoering, beleid of in de ondersteuning van het dagelijks werk. Altijd is het van belang dat betrokkenen op het juiste moment beschikken over de juiste informatie. De informatiemanagers van Thorbecke helpen u hier graag bij door u te ondersteunen met onafhankelijke projectleiding, specialistische kennis en advies.

De aanpak van Thorbecke

De complexiteit van de vraagstukken op het gebied van informatiemanagement, wordt steeds groter. Zeker gezien de grote maatschappelijke opgaven waar de overheid voor staat, de ambitie om digitaal, tijd, plaats onafhankelijk en datagedreven te werken en de veranderende wetgeving. Deze raken zowel mens, proces, klant als techniek. En dat in een omgeving die onderhevig is aan een toenemende ketensamenwerking. Dit vraagt om overzicht. Thorbecke werkt vanuit een zelf ontwikkeld model: het Thorbecke wiel voor informatiemanagement. Het gebruik van dit wiel en de inzet van onze informatiemanagers zorgt ervoor dat uw organisatie daadwerkelijk stappen zet richting een moderne, efficiënte en dienstverlenende organisatie.

Waarvoor kunt u bij Thorbecke terecht?

Onze informatiemanagers ondersteunen uw organisatie in verschillende rollen en bij verschillende onderdelen waar informatiemanagement een rol speelt, zoals:

De informatiemanagers van Thorbecke staan voor u klaar

Benieuwd wat de adviseurs en informatiemanagers van Thorbecke allemaal voor u kunnen betekenen? Bel 088-888 3000 of mail naar info@thorbecke.nl.

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking
publieke organisaties verder brengen

 

 
Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl