Marktwaarde taxeren

De marktwaarde is het bedrag dat een kopende partij bereid is om te betalen aan de verkopende partij bij een zakelijke transactie van vastgoed onder normale omstandigheden. Vroeger sprak men over de vrije verkoopwaarde, maar die term mag niet meer worden gebruikt sinds de vernieuwing van de Woningwet in 2015. Marktwaarde is tegenwoordig de juiste term. Wanneer heeft u de marktwaarde nodig? En hoe zorgt u voor de juiste bepaling van die marktwaarde? De taxateurs van Thorbecke berekenen het graag voor u.

Marktwaarde laten taxeren door Thorbecke

U wilt weten wat een object oplevert bij verkoop, bijvoorbeeld voor de verwerking op de balans of de jaarrekening van uw gemeente of organisatie. Of u wilt bij een voorgenomen aan- of verkoop zeker weten dat u niet boven of onder de marktwaarde aan- of verkoopt in verband met mogelijke staatssteun. In dat geval heeft u een marktwaardetaxatie nodig. De ervaren en gecertificeerde taxateurs van Thorbecke  verzorgen dit graag voor u. Zij maken daarbij gebruik van verschillende soorten taxatiemethoden. Een complete marktwaardetaxatie van uw vastgoed door Thorbecke kunt u gebruiken bij:

  • Jaarrekening
  • Balans
  • Aan- en verkoopbeslissingen
  • Stategische bedrijfvoering
  • (Ongeoorloofde) staatssteun

Marktwaardetaxatie nodig?

Heeft u een marktwaardetaxatie nodig? Of een ander soort taxatierapport? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen. Bel 088-888 3000 of mail naar info@thorbecke.nl.

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengen



Thorbecke Nieuwsbrief

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl