Gecertificeerde taxateurs

Gecertificeerde taxateurs voldoen aan een hoge mate van vakbekwaamheid. Via een programma van permanente educatie wordt de vakbekwaamheid voortdurend op peil gehouden. Taxateurs van Thorbecke zijn gecertificeerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Onze taxaties voldoen ook aan de volgende richtlijnen:

  • Internationale richtlijnen (IVS)
  • Europese richtlijnen (EVS)

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Het NRVT is vanaf 1 januari 2016 de nieuwe standaard voor kwaliteitsborging van taxateurs in Nederland. Taxateurs die zijn ingeschreven in dit register staan onder doorlopend toezicht en tuchtrecht. Ook worden zij permanent opgeleid. NRVT registreert taxatiespecialisten in vier verschillende kamers: Bedrijfsmatig Vastgoed, Agrarisch en Landelijk Vastgoed, Wonen en WOZ. Taxateurs van Thorbecke zijn ingeschreven in diverse kamers van het NRVT.Leijn de Wolf interim voorzitter NRVT
Thorbeckes directeur Leijn de Wolf  was van oktober 2014 tot januari 2016 als interim-voorzitter betrokken bij de opstart van het NRVT.


Stichting Vastgoed Cert

De stichting VastgoedCert registreert en certificeert makelaars in onroerende zaken. In alle kamers van de Stichting VastgoedCert (Wonen; Bedrijfsmatig vastgoed; Landelijk/agrarisch vastgoed; MA/MWB; WOZ) zijn taxateurs van Thorbecke ingeschreven.
Leijn de Wolf voorzitter VastgoedCert
Thorbeckes directeur Leijn de Wolf is sinds 2013 voorzitter van het bestuur van de stichting VastgoedCert.


De taxateurs van Thorbecke staan voor u klaar

Meer weten over taxaties door Thorbecke? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen. Bel 088-888 3000 of mail naar info@thorbecke.nl.


Opdrachtgever aan het woord


Medewerker aan het woord

Geertjan Hoekstra RT


Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengenThorbecke Nieuwsbrief

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl