Grondbeleid en grondprijzennota

U wilt graag een actueel grondbeleid. Het is dan belangrijk om rekening te houden met de financiële, juridische en bestuurlijke aspecten die hierbij komen kijken. Maar ook met de actuele ontwikkelingen rondom de nieuwe Omgevingswet, de Wet VPB, Staatssteun en het Besluit Begroting en Verantwoording BBV. De vastgoedadviseurs van Thorbecke hebben hier ervaring mee. Zij ondersteunen u graag met het schrijven en actualiseren van uw grondbeleid.

Opstellen grondprijzennota

Aan de hand van het vastgestelde grondbeleid kunnen zij ook een grondprijzennota  voor u opmaken. Op basis van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt bepalen de gecertificeerde taxateurs per categorie vastgoed de actuele marktconforme waarde. Vervolgens bepalen zij met residuele berekeningen de waarde van de bouw- en woonrijpe grond. Het resultaat hiervan wordt ook vergeleken met in de regio gangbare uitgifteprijzen.

De vastgoed adviseurs van Thorbecke staan voor u klaar

Advies nodig bij uw vastgoedvraagstukken? Of benieuwd wat onze vastgoedadviseurs verder voor u kunnen betekenen? Bel 088-888 3000 of mail naar info@thorbecke.nl.

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 
Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl