Erfpacht

Stel, u bent bloot eigenaar van een of meerdere percelen grond. En u wilt van deze grond de erfpachtcanon laten herberekenen. Natuurlijk wilt u dat dit vakkundig en grondig gebeurt. Maar taxeren bij recht van erfpacht is specialistisch werk. Als onafhankelijk taxatiebureau helpt Thorbecke u hier graag bij.

Taxaties bij erfpacht…specialistisch werk

Taxaties waarbij sprake is van recht van erfpacht kunnen gecompliceerd zijn. Belangrijk hierbij is het bepalen van de juiste uitgangspunten bij de taxatie. En daarbij een correcte toedeling (allocatie) van de waarde aan bijvoorbeeld het recht van erfpacht en het bloot eigendom. Om tot een goede waardebepaling te komen, is het noodzakelijk om de juiste kennis van diverse vakgebieden te combineren met een ruime ervaring in het uitvoeren van taxaties. 

Wat doet Thorbecke voor u als onafhankelijk taxatiebureau?

Door hun jarenlange ervaring en opleiding zijn de taxateurs van Thorbecke specialisten op het gebied van het waarderen van vastgoed. Bovendien hebben zij veel ervaring binnen gemeentelijke organisaties. Voor het deskundig uitvoeren van taxaties bij recht van erfpacht bent u bij hen dan ook aan het juiste adres. De taxateurs van Thorbecke adviseren u en zorgen voor:

  • Waardebepaling van het recht van erfpacht
  • Waardebepaling van bloot eigendom
  • Waardebepaling van opstallen, werken en beplanting
  • Waardebepaling van de bebouwde of onbebouwde grond
  • Herberekening canon

De taxateurs van Thorbecke staan voor u klaar

Een erfpachttaxatie nodig? Of een andersoortig taxatierapport? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen. Bel 088-888 3000 of mail naar info@thorbecke.nl.

 


 

Opdrachtgever aan het woord

  

Medewerker aan het woord

Peter Kobes RT

 

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 
Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl