Werken bij Thorbecke

Je talenten inzetten voor de publieke zaak. En tegelijk volop kansen krijgen om je verder te ontwikkelen. Dat kan bij Thorbecke. Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf, waar niemand jarenlang hetzelfde doet. Bij Thorbecke zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Binnen ons bedrijf werken ruim 140 adviseurs en specialisten met verschillende achtergronden.

Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen

Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen, waar het eenvoudig is om zaken voor elkaar te krijgen. Een oplossing is nooit ver weg. Voorop staat dat je deel uitmaakt van een team van professionals waarvan je kunt leren en waarmee je samen opdrachten uitvoert. Onze teams zijn ingedeeld in de vakgebieden Gegevensbeheer, Informatiemanagement, Juridische Zaken en Vastgoedtaxaties. Regelmatig werken specialisten en adviseurs uit verschillende teams samen aan opdrachten. Als medewerker van Thorbecke werk je vaak op locatie bij de klant. Om ook de collega’s van andere teams zo nu en dan te zien, organiseren wij regelmatig bijeenkomsten. Naast inhoudelijke bijeenkomsten om kennis en ontwikkelingen met elkaar te delen, organiseren we ook teamuitjes en personeelsuitjes, zoals het jaarlijkse Thorbecke feest.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Thorbecke biedt talentvolle en ambitieuze medewerkers een vliegende start van hun carrière. Als nieuwe medewerker start je in een opleidingsprogramma. Je werkt in de praktijk op diverse kortdurende projecten. Je volgt cursussen en opleidingen die bijdragen aan jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt zelf of je meer plezier haalt uit specialistisch of meer generalistisch werk. Met jouw eigen Persoonlijk Ontwikkelplan stroom je vervolgens door naar een passende rol en functie in het vakgebied van jouw keuze. Afhankelijk van jouw persoonlijke achtergrond en ambitie.
>> Thorbecke Traineeprogramma Gegevensbeheer
>> Thorbecke Young Professional Programma

Actuasessies

Thorbecke organiseert twee keer per jaar actuasessies waarbij actualiteiten en ontwikkelingen uit de praktijk worden gedeeld door en voor collega’s. Ook onze klanten worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze leerzame én gezellige kennisbijeenkomsten.

Visieontwikkeling

Regelmatig herijken wij onze middellange termijn visie. Ieder die dat wil, kan daaraan zijn bijdrage leveren. Dit doen we tijdens de Thorbecke visiedag. Hier leggen we met elkaar de basis voor onze gedroomde toekomst, voor de komende drie jaar.

Teamuitjes en het jaarlijkse Thorbecke feest

De teamuitjes zijn voor de fun en kennisuitwisseling met jouw team, bedoeld om elkaar goed te leren kennen én de samenwerking te versterken. Bij het jaarlijkse Thorbecke feest in september is jouw partner ook van harte welkom. Een ontspannen dag met verschillende sportieve en creatieve activiteiten en een gezamenlijk diner als afsluiting. Zo 'vieren' we Thorbecke samen.

Eindejaarsbijeenkomst

De nieuwe teamplannen zijn klaar en er is zicht op de resultaten van het afgelopen jaar. Een goed moment om terug te kijken én vooruit te kijken. Wat hebben we bereikt en waar gaan we naar toe? Maar vooral is deze december bijeenkomst een feestelijke afsluiting van het jaar.

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 
Thorbecke Nieuwsbrief
 
Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl