Over Thorbecke

Thorbecke is een dynamisch bedrijf waar specialisten en adviseurs werken voor publieke organisaties, zoals gemeenten, provincies, waterschappen en woningcorporaties. Bij Thorbecke kennen wij vier vakgroepen: Gegevensbeheer, Informatiemanagement, Juridische zaken en Vastgoedtaxaties. Onze medewerkers zijn gedreven vakmensen die graag een bijdrage leveren aan het beter functioneren van de dienstverlening bij klanten. Door onze multidisciplinaire dienstverlening is er volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat kenmerkt de cultuur bij Thorbecke?

Thorbecke is een collegiaal bedrijf waar je veel mogelijkheden hebt voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen, waar het eenvoudig is om zaken voor elkaar te krijgen. Een oplossing is nooit ver weg. Als medewerker van Thorbecke werk je vaak op locatie bij de klant. Om ook je andere Thorbecke collega’s zo nu en dan te zien, organiseren wij regelmatig bijeenkomsten waar we elkaar ontmoeten met verschillende doelen:

Traineeprogramma’s

Nieuwe medewerkers starten in een traineeprogramma van twee jaar. Als trainee kom je periodiek bij elkaar. In deze bijeenkomsten gaat het om het verbreden en verdiepen van je kennis en om persoonlijke ontwikkeling. 

Actuasessies 

Thorbecke organiseert meerdere kennissessies waarbij actualiteiten en ontwikkelingen uit de praktijk worden gepresenteerd door en voor collega’s. Ook onze klanten worden uitgenodigd en nemen deel aan deze leerzame én gezellige bijeenkomsten.

Jaarlijks Thorbecke feest

Bij het jaarlijkse Thorbecke feest is jouw partner ook van harte welkom. Met verschillende actieve en creatieve activiteiten maken we er een gezellige en ontspannen dag van. We sluiten de dag samen af met een diner. Zo vieren we ieder jaar dat we met elkaar het bedrijf maken.

Jaarlijkse teamuitje

De teamuitjes zijn voor fun en kennisuitwisseling met jouw eigen team, bedoeld om elkaar goed te leren kennen en de samenwerking te versterken.

Eindejaarsbijeenkomst

De nieuwe teamplannen zijn klaar en er is ook zicht op de resultaten van het afgelopen jaar. Een goed moment om terug te kijken en vooruit te kijken, wat hebben we bereikt en waar gaan we naar toe? Maar vooral is dit het een feestelijke afsluiting van het jaar.

Visieontwikkeling

Regelmatig herijken wij onze middellange termijn visie. Ieder die dat wil, kan daaraan zijn bijdrage leveren. De laatste keer was op 6 oktober 2018, tijdens de Thorbecke visiedag. Hier hebben we met elkaar de basis gelegd voor onze gedroomde toekomst, voor de komende drie jaar.


Missie van Thorbecke
Door daadkracht én in samenwerking
publieke organisaties verder brengen


Thorbecke Nieuwsbrief


Contact
088-8883000
info@thorbecke.nl