Werken bij Thorbecke

Thorbecke is een collegiaal bedrijf waar je veel mogelijkheden hebt voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen, waar het eenvoudig is om zaken voor elkaar te krijgen. Een oplossing is nooit ver weg. Als medewerker van Thorbecke werk je vaak op locatie bij de klant. Om ook je andere Thorbecke collega’s zo nu en dan te zien, organiseren wij regelmatig bijeenkomsten. Naast inhoudelijke bijeenkomsten om kennis en ontwikkelingen met elkaar te delen, organiseren we ook teamuitjes en personeelsuitjes, zoals het jaarlijkse Thorbecke feest. 

Teamuitjes en het jaarlijks Thorbecke feest

De teamuitjes zijn voor de fun en kennisuitwisseling met jouw team, bedoeld om elkaar goed te leren kennen én de samenwerking te versterken. Bij het jaarlijkse Thorbecke feest in september is jouw partner ook van harte welkom. Een ontspannen dag met verschillende sportieve en creatieve activiteiten en een gezamenlijk diner als afsluiting. Zo vieren we Thorbecke samen.

Eindejaarsbijeenkomst

De nieuwe teamplannen zijn klaar en er is ook zicht op de resultaten van het afgelopen jaar. Een goed moment om terug te kijken en vooruit te kijken. Wat hebben we bereikt en waar gaan we naar toe? Maar vooral is deze bijeenkomst in december een feestelijke afsluiting van het jaar.

Actuasessies

Thorbecke organiseert twee keer per jaar actuasessies waarbij actualiteiten en ontwikkelingen uit de praktijk worden gedeeld door en voor collega’s. Ook onze klanten worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze leerzame én gezellige kennisbijeenkomsten. 

Visieontwikkeling

Regelmatig herijken wij onze middellange termijn visie. Ieder die dat wil, kan daaraan zijn bijdrage leveren. De laatste keer was op 6 oktober 2018, tijdens de Thorbecke visiedag. Hier hebben we met elkaar de basis gelegd voor onze gedroomde toekomst, voor de komende drie jaar.

Traineeprogramma Gegevensbeheer

Thorbecke biedt talentvolle en ambitieuze medewerkers graag een vliegende start van hun carrière. Nieuwe medewerkers in het team Gegevensbeheer starten daarom in een traineeprogramma van twee jaar. Zij ontwikkelen zich zo tot allround gegevensbeheerder. Tijdens het traineeprogramma werk je in de praktijk op diverse kortlopende projecten. Je volgt cursussen en opleidingen die bijdragen aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Interesse? Bekijk de brochure hier: 

>> Thorbecke Traineeprogramma Gegevensbeheer

Young Professional Programma Informatiemanagement

Een mooie (door)start van jouw carrière als adviseur, projectleider en/of informatiemanager? Tijdens dit programma van anderhalf jaar werk je in de praktijk aan diverse projecten. Je volgt cursussen en opleidingen die bijdragen aan jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt zelf of je meer plezier haalt uit specialistisch of meer generalistisch werk. Met jouw eigen Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) stroom je vervolgens door naar een passende rol en functie. Bekijk de brochure hier:
>> Thorbecke Young Professional Programma

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking
publieke organisaties verder brengen

 

 
Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl