Lokale belastingen

Als  gemeente heft u gemeentelijke belastingen. Voorbeelden van veelvoorkomende gemeentelijke belastingen zijn de onroerendezaakbelasting (OZB), reclamebelasting, parkeerbelasting, hondenbelasting, toeristenbelasting, rioolheffing en leges. Burgers voelen lokale belastingen direct in hun portemonnee. Om deze reden vormen zij een kritisch publiek. Dit vraagt om een zorgvuldige en professionele uitvoering. Thorbecke biedt waar nodig extra capaciteit of aanvullende expertises bij het uitvoeren van de lokale belastingtaken.

Heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig bij belastingwerkzaamheden?

De adviseurs van Thorbecke zijn bekend met de lokale belastingen en de werkzaamheden die daarbij horen. Van het beantwoorden van bezwaarschriften, tot het opstellen van verweerschriften en het vertegenwoordigen van de gemeente in de rechtszaal. Ook zijn zij bekend met gemeentelijke software, waardoor zij snel inzetbaar zijn. Zij zijn ook tijdelijk inzetbaar. Bijvoorbeeld tijdens piekperioden, bij langdurig verlof of ziekte van medewerkers. De adviseurs van Thorbecke zijn u van dienst met:

De adviseurs van Thorbecke staan voor u klaar

Heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig bij de belastingwerkzaamheden van uw gemeente? Of bent u benieuwd wat wij als adviesbureau nog meer voor u kunnen betekenen?
Bel dan 088-888 3000 of mail naar info@thorbecke.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Medewerker aan het woord

Serge Claes

 

Missie van Thorbecke

Door daadkracht é in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 
Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl