Trainee taxateur/gegevensbeheer Nederland

Wij begrijpen als geen ander het belang van een servicegerichte overheid. Ons team van enthousiaste adviseurs is volop in ontwikkeling. Op de basis die in de afgelopen jaren is opgebouwd, willen we een flinke stap zetten in de omvang en het resultaat. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor Noord-,Oost-, Midden-, Zuid en West-Nederland. Kom jij Thorbecke versterken als Trainee taxateur/gegevensbeheer voor minimaal 32 uur? 

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Jouw werkdag is nooit hetzelfde. De ene dag taxeer je woningen of controleer je de WOZ-waarden van woningen. De andere dag verwerk je de opnames in de gemeentelijke systemen, los je vraagpunten op, of handel je ingediende bezwaarschriften af. In een volgende opdracht verwerk je BAG-gegevens of los je de uitval van de BAG/WOZ koppeling op. Lekker afwisselend dus! Je werkt veelal in projectteams bij onze opdrachtgevers. Daarbij word je begeleid door ervaren taxateurs van Thorbecke, zodat je kunt sparren als het nodig is. 

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, belastingen, juridisch advies en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen.“  
>> Medewerkers van Thorbecke aan het woord

Onze Trainee taxateur … 

 • heeft bij voorkeur enige ervaring bij lokale overheden op het gebied van WOZ-taxaties, gegevensbeheer of vastgoed
 • heeft een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld: MER, bedrijfskunde, vastgoed en makelaardij of GEO-informatie
 • is klantgericht en proactief
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • heeft een rijbewijs B 

Wat biedt Thorbecke jou?

 • een traineeship van 2 jaar op het gebied van taxaties en basisregistraties met een persoonlijk ontwikkelprogramma waarin jij je ontwikkelt tot adviseur of specialist
 • een samenwerking met ervaren en hoog opgeleide collega’s
 • een prettige en informele werkomgeving
 • een salaris van rond de € 2.300 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • goede overige arbeidsvoorwaarden
 • een vliegende start van je carrière of een mooie vervolgstap
 • en niet te vergeten…veel werkplezier!

Word jij onze nieuwe Trainee taxateur/gegevensbeheer?

Je hebt nu de keuze, solliciteren of niet. Wil jij je grenzen verleggen? En ben je enthousiast en ambitieus? Solliciteer dan nu! Bel voor meer informatie met Riccardo de Boef op 088-8883000 .  Solliciteren kan per e-mail naar personeelszaken@thorbecke.nl  ter attentie van Monique van Savooijen.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
Contact

Telefoon: 088-8883000

E-mail: info@thorbecke.nl
Volg ons via
Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengenThorbecke Nieuwsbrief


Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl