Trainee taxateur

Wij begrijpen als geen ander het belang van een servicegerichte overheid. Ons team van enthousiaste adviseurs is volop in ontwikkeling. Op de basis die in de afgelopen jaren is opgebouwd, willen we een flinke stap zetten in de omvang en het resultaat. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor Oost-, Midden-,West-, Zuid- en Noord-Nederland. Kom jij Thorbecke versterken als Trainee taxateur voor minimaal 32 uur?

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Jouw werkdag is nooit hetzelfde. De ene dag taxeer je woningen of controleer je de WOZ-waarden van woningen. De andere dag verwerk je de opnames in de gemeentelijke systemen, los je vraagpunten op, of handel je ingediende bezwaarschriften af. In een volgende opdracht word je ingezet om de verschillende administraties van de gemeente op elkaar af te stemmen. Lekker afwisselend dus! Je werkt veelal in projectteams bij onze opdrachtgevers. Daarbij word je begeleid door ervaren taxateurs van Thorbecke, zodat je kunt sparren als het nodig is.

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, belastingen, juridisch advies en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen".
>> Medewerkers van Thorbecke aan het woord

Onze Trainee taxateur …

 • heeft bij voorkeur ongeveer 2 jaar werkervaring bij gemeentelijke overheidsorganisaties op het gebied van WOZ-taxaties of vastgoed
 • heeft een afgeronde HBO/WO opleiding, zoals MER, bedrijfskunde, vastgoed of makelaardij
 • is klantgericht en proactief
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • heeft een rijbewijs B

Wat biedt Thorbecke jou?

 • een traineeship van 2 jaar op het gebied van taxaties en basisregistraties met persoonlijk ontwikkelprogramma waarin jij je ontwikkelt tot adviseur of specialist
 • samenwerking met ervaren en hoog opgeleide collega’s
 • een prettige en informele werkomgeving
 • een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • een vliegende start van je carrière of een mooie vervolgstap
 • en niet te vergeten…veel werkplezier!

Word jij onze nieuwe Trainee taxateur?

Je hebt nu de keuze, solliciteren of niet. Wil jij je grenzen verleggen? En ben je enthousiast en ambitieus? Solliciteer dan nu! Bel voor meer informatie met Riccardo de Boef (manager gegevensbeheer) op 088-8883000. Solliciteren kan per e-mail naar personeelszaken@thorbecke.nl  ter attentie van Monique van Savooijen. We sluiten de vacature pas als we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Contact

Telefoon: 088-8883000

E-mail: info@thorbecke.nl
Volg ons via
Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengenThorbecke Nieuwsbrief


Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl