Manager team vastgoedtaxaties

Wij zijn vanwege het vertrek van de huidige manager op zoek naar een ambitieuze manager die het team vastgoedtaxaties de komende jaren verder uitbouwt. Een mooie carrièrestap voor een commerciële professional die zich verder wil ontwikkelen. Kom jij Thorbecke versterken als manager van het team vastgoedtaxaties?

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan een team van 10 registertaxateurs. Aan jou de taak om dit team in 2 à 3 jaar uit te bouwen naar 20 taxateurs of meer. Samen met 3 collega managers en 2 directeuren maak je deel uit van het managementteam en geef je mede vorm aan de visie, strategie en het beleid van Thorbecke. Je maakt een eigen plan en begroting en bent verantwoordelijk voor de omzet en het resultaat. Je ontwikkelt en onderhoudt relaties met belangrijke prospects en klanten. Je zet je commerciële talent maximaal in en verwerft, samen met de verkoop binnendienst, door (telefonische) verkoopgesprekken offerteaanvragen en nieuwe opdrachten. Ook stimuleer en coach je jouw teamleden bij het leveren van hun bijdrage aan het salesproces. Je zorgt voor een evenwichtige personeelsbezetting. Je bent een teamspeler en vindt het geweldig om jouw teamleden verder te helpen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dat doe je door regelmatig met hen in gesprek te gaan, afspraken te maken over hun prestaties en te zorgen voor passende opdrachten. Als manager vastgoedtaxaties vervul je een begeleidende en coachende rol binnen het team. Daarbij zorg je voor de juiste communicatie binnen je team én daarbuiten. 

Ons team vastgoedtaxaties

Het team vastgoedtaxaties van Thorbecke is marktleider op het gebied van onafhankelijke taxaties voor overheden. Opdrachtgevers vinden onze onafhankelijke taxaties een steeds belangrijker voorwaarde en onze portefeuille groeit daardoor sterk. Onze taxateurs zijn gespecialiseerd in het taxeren van diverse soorten vastgoed voor verschillende taxatiedoeleinden. Ook taxeren zij bijzondere objecten zoals watertorens, windmolenparken, industriële complexen en bedrijfsmatig vastgoed. De sfeer binnen team Vastgoedtaxaties is informeel, net zoals in de rest van het bedrijf. De teamleden zijn kundig, zelfredzaam én gericht op ontwikkeling en samenwerking. 

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, juridische zaken en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: “Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen.“  
>> Medewerkers van Thorbecke aan het woord

Onze manager vastgoedtaxaties…

 • heeft 5 tot 10 jaar (commerciële) ervaring in de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur aan gemeenten en andere lokale overheden
 • heeft minimaal HBO niveau
 • geeft mensgericht en coachend leiding
 • is ondernemend en zeer resultaatgericht
 • is vasthoudend, veerkrachtig en stressbestendig
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • heeft een rijbewijs B

Wat biedt Thorbecke jou?

 • een afwisselende en zelfstandige functie met veel vrijheid
 • samenwerking met ervaren en hoog opgeleide collega’s
 • een prettige en informele werkomgeving
 • een vast dienstverband
 • een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • een auto, laptop en telefoon van de zaak

Word jij onze nieuwe manager vastgoedtaxaties?

Interesse? Reageer dan nu! Bel voor meer informatie met Leijn de Wolf (algemeen directeur) of Piter Holwerda (commercieel directeur) op 088-8883000. Solliciteren kan per e-mail naar personeelszaken@thorbecke.nl  ter attentie van Monique van Savooijen. We sluiten de vacature pas als we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Contact

Telefoon: 088-8883000

E-mail: info@thorbecke.nl

 

 

Volg ons via

 

 

 

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 

Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl