Manager team informatiemanagement

Werken bij een ambitieus en dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is? Wij zijn op zoek naar een manager team informatiemanagement.

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan een team van 11 adviseurs met een HBO of academisch niveau. Aan jou de taak om dit team te laten groeien naar 20 adviseurs. Samen met 3 collega managers en 2 directeuren maak je bovendien deel uit van het managementteam en geef je mede vorm aan de visie, strategie en het beleid van Thorbecke. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van het operationeel plan dat je zelf schrijft aan de hand van het strategisch plan. Je maakt een eigen begroting en bent verantwoordelijk voor de omzet en het resultaat. Je ontwikkelt en onderhoudt in samenwerking met jouw teamleden relaties met prospects en klanten. Door het voeren van verkoopgesprekken en het schrijven van offertes haal je nieuwe opdrachten binnen. Ook stimuleer en coach je jouw team hierbij. Je zorgt voor een evenwichtige personeelsbezetting. Je bent een echte teamplayer die het geweldig vindt om klanten en collega’s naar een hoger niveau te tillen. Dat doe je door regelmatig met jouw teamleden in gesprek te gaan en afspraken te maken over hun prestaties. Als manager informatiemanagement vervul je een begeleidende en coachende rol binnen het team. Daarbij zorg je voor de juiste communicatie binnen je team én daarbuiten.

Ons team informatiemanagement 

Het team informatiemanagement is een hecht en enthousiast team. De teamleden vervullen verschillende rollen. Afhankelijk van de opdracht zijn ze bijvoorbeeld projectleider, procesbegeleider, adviseur of trainer. De sfeer is informeel, net zoals in de rest van het bedrijf. Het team is kundig, zelfredzaam, ambitieus en gericht op ontwikkeling en samenwerking. Samenwerking met de klant én samenwerking met elkaar. 

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, belastingen, juridische zaken en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen.“                                                                  >> Medewerkers van Thorbecke aan het woord

Wat verwachten wij van onze manager informatiemanagement?

 • Een academisch werk- en denkniveau 
 • 5 jaar aantoonbare commerciële en leidinggevende ervaring in de zakelijke dienstverlening 
 • Kennis van informatiemanagement en gegevensbeheer
 • Je geeft mensgericht en coachend leiding
 • Je bent ondernemend en resultaatgericht
 • Je bent vasthoudend, veerkrachtig en stressbestendig

Wat biedt Thorbecke jou?

 • Een prettige, informele en inspirerende werkomgeving
 • Een afwisselende en zelfstandige functie met veel vrijheid
 • Samenwerking met ervaren en hoogopgeleide collega’s
 • Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • Een vast dienstverband
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak

Word jij onze nieuwe Informatiemanager?


Ben jij toe aan deze uitdagende stap in jouw carrière? Voor meer informatie bel je vanaf 5 augustus met Leijn de Wolf (algemeen directeur) of Piter Holwerda (commercieel directeur) op 088-8883000. Solliciteren met een motivatiebrief en CV kan tot en met 30 augustus 2019 per e-mail naar personeelszaken@thorbecke.nl ter attentie van Monique van Savooijen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Contact

Telefoon: 088-8883000

E-mail: info@thorbecke.nl
Volg ons via
Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengenThorbecke Nieuwsbrief


Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl