Junior adviseur/projectleider informatiemanagement

Via afwisselende opdrachten en een intern opleidingstraject krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen tot adviseur/projectleider informatiemanagement (zowel persoonlijk als vakinhoudelijk). Je wordt gesteund door ervaren collega’s en werkt aan verschillende projecten. Ben jij starter op de arbeidsmarkt? Of heb je al ervaring binnen de overheid, bijvoorbeeld door werkervaring, stage of een traineeship? Dan is dit je kans! Word jij onze nieuwe junior adviseur/projectleider informatiemanagement?

Wat ga je doen?

Jij start bij Thorbecke een ontwikkeltraject om uiteindelijk zelfstandig projecten uit te gaan voeren als adviseur/projectleider informatiemanagement. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers op het gebied van gegevensmanagement, zaakgericht werken, datagedreven werken, de Omgevingswet en optimale informatiehuishouding. Samen met ervaren collega’s werk jij aan verschillende opdrachten in verschillende rollen. Denk aan: projectmanagement ondersteuning, projectmedewerker bij de implementatie van nieuwe systemen, nieuwe wetgeving (inventariseren, beschrijven processen etc.) en nulmetingen/scans op het gebied van informatie- en gegevensmanagement, functioneel beheer, eerstelijns ondersteuning, implementatie ondersteuning of procesanalist bij de (her)inrichting van systemen. 

Young Professional Programma Informatiemanagement

In het Young Professional Programma Informatiemanagement gaat het adviseren en ondersteunen van onze klanten hand in hand met jouw persoonlijke ontwikkeling tot adviseur/projectleider informatiemanagement. Het Young Professional Programma duurt 1,5 jaar. In het eerste jaar staan de vakinhoudelijke aspecten én een masterclass informatiemanagement centraal. Je maakt kennis met de wereld van informatiemanagement, IT architectuur en governance, zaakgericht- en datagedreven werken en gegevensmanagement. Daarnaast investeren we ook in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met trainingen in persoonlijke effectiviteit, timemanagement, adviesvaardigheden en projectmanagement aangevuld met cursussen zoals Prince2, LEAN, Scrum en BiSL. Je wordt begeleid door een senior adviseur informatiemanagement. Je ontdekt zelf gaandeweg of je meer plezier haalt uit specialistisch of meer generalistisch werk. Met jouw eigen Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) stroom je vervolgens door naar een passende rol en functie binnen ons team Informatiemanagement.

Ons team informatiemanagement

Informatiemanagement is sinds de oprichting een belangrijk onderdeel van de totale dienstverlening van Thorbecke. Het team informatiemanagement is ambitieus, enthousiast en bestaat uit adviseurs/projectleiders informatiemanagement met verschillende achtergronden, die elkaar in projecten kunnen versterken. Daarnaast werk je ook samen met andere vakspecialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van gegevensbeheer en/of juridische zaken. De sfeer is informeel, net zoals in de rest van het bedrijf. De teamleden zijn kundig, zelfredzaam én gericht op ontwikkeling en samenwerking. Met de klant én met elkaar. Wij vinden het dan ook belangrijk om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van het team.

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, juridische zaken en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen.“ 
>> Werken bij Thorbecke

 Onze junior adviseur/projectleider informatiemanagement

  • heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in de richting van bestuurskunde, bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of informatiemanagement)
  • is positief en een echter aanpakker
  • is leergierig en wil zichzelf blijven ontwikkelen

Wat biedt Thorbecke jou?

  • een afwisselende baan in een fijne werkomgeving met leuke en professionele collega’s
  • begeleiding en ondersteuning bij jouw Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP)
  • Young Professional Programma met Masterclass en diverse trainingen
  • een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • een vast dienstverband
  • een auto en laptop van de zaak

Word jij onze nieuwe junior adviseur/projectleider?

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan nu! Bel voor meer informatie met Reinoud Plantinga (manager informatiemanagement) op 088-8883000. Mail je motivatiebrief én CV  naar personeelszaken@thorbecke.nl ter attentie van Monique van Savooijen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 

Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl