Junior adviseur informatiemanagement/traineeship

Wil jij je (verder) ontwikkelen tot adviseur informatiemanagement? Wij bieden je een prettige werkomgeving om je ambities waar te maken als onze nieuwe junior adviseur informatiemanagement. Via afwisselende opdrachten en een intern opleidingstraject krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen (zowel persoonlijk als vakinhoudelijk), kun je terugvallen op de expertise van diverse collega’s én in verschillende keukens kijken. Ben jij starter op de arbeidsmarkt? Of heb je al ervaring binnen de overheid, bijvoorbeeld door werkervaring, stage of een traineeship? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?

Jij start bij Thorbecke een ontwikkeltraject om uiteindelijk zelfstandig projecten uit te gaan voeren als adviseur informatiemanagement. Bij Thorbecke ondersteunen wij onze opdrachtgevers op verschillende gebieden. Denk aan datagedreven werken, gegevensmanagement, een optimale informatiehuishouding, Omgevingswet/DSO en zaakgericht werken. Tijdens het ontwikkeltraject ondersteun je ervaren collega’s bij lopende projecten en uitvoerende opdrachten zoals gegevensbeheer of functioneel beheer. Ook volg je een masterclass informatiemanagement en aanvullende trainingen en cursussen. We geven vrijheid en verantwoordelijkheid, maar verwachten ook ontwikkeling van jouw kant. Het eerste jaar bestaat onder meer uit:

 • inwerkweken in gegevensbeheer en informatiemanagement
 • een masterclass informatiemanagement
 • begeleiding door een senior adviseur informatiemanagement
 • uitvoerende projecten in de rol van projectondersteuner om te leren
 • een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP)
 • meedenken over vakinhoudelijke ontwikkelingen en producten en diensten door deelname in scrum teams 

Ons team informatiemanagement

Informatiemanagement is sinds de oprichting een belangrijk onderdeel van de totale dienstverlening van Thorbecke. Het team informatiemanagement is ambitieus en enthousiast. De sfeer is informeel, net zoals in de rest van het bedrijf. De teamleden zijn kundig, zelfredzaam én gericht op ontwikkeling en samenwerking. Met de klant én met elkaar. 

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, juridisch advies en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen.“ 
>> Werken bij Thorbecke

 Onze junior adviseur informatiemanagement

 • heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • heeft een positieve houding, is een aanpakker en een doorzetter
 • is samenwerkingsgericht, klantgericht en proactief
 • heeft de drive om zichzelf voortdurend te ontwikkelen

Wat biedt Thorbecke jou?

 • een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige en informele werkomgeving
 • een leertraject in samenwerking met deskundige collega’s
 • begeleiding en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling
 • een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • een vast dienstverband
 • een auto en laptop van de zaak

Word jij onze nieuwe adviseur informatiemanagement?

Wil jij werken aan je verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling als adviseur informatiemanagement? Bel voor meer informatie met Reinoud Plantinga (manager informatiemanagement) op 088-8883000. Mail je motivatiebrief én CV voor 31 januari 2021 naar personeelszaken@thorbecke.nl ter attentie van Monique van Savooijen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
 

 

 

Contact

Telefoon: 088-8883000

E-mail: info@thorbecke.nl

 

 

 

Volg ons via

 

 

 

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 

Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl