Informatiemanager (senior)

Lokale overheden staan voor grote uitdagingen. Denk aan de privacy- en informatieveiligheidsrisico’s waar ze mee te maken hebben. Help jij gemeenten een stap verder met hun dienstverlening? Kom dan Thorbecke versterken als senior informatiemanager.

Wat ga je doen?

Als senior informatiemanager ondersteun je opdrachtgevers bij complexe projecten in verschillende vakgebieden. Denk aan de invoering van de omgevingswet, gegevensmanagement, implementatie van nieuwe systemen en werkprocessen, informatiemanagement en privacy en informatiebeveiliging. Dit doe je in diverse rollen zoals: (beleids-)adviseur, interim manager, projectleider of organisatieadviseur. Jij bent een verbinder pur sang. Je zorgt voor draagvlak en een juiste implementatie van projecten. Een veelzijdig takenpakket dus, waarin veranderingen, processen, beleid én (LEAN) werken centraal staan.

Ons team informatiemanagement

Het team informatiemanagement is een hecht en enthousiast team. Een team dat gericht is op ontwikkeling en samenwerking. Met de klant én met elkaar. Je hebt met de andere senior adviseurs een belangrijke rol in het meenemen en begeleiden van minder ervaren collega’s. Zo zorgen jullie samen voor een hoge kwaliteit en tevreden klanten.

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties. Wij zijn een organisatie met korte lijnen en een informele, maar professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, belastingen, juridisch advies en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen.“                                                                                                                                                      >> Medewerkers van Thorbecke aan het woord

Onze senior informatiemanager …

 • heeft een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur richting bestuurskunde, bedrijfskunde, verandermanagement of organisatieontwikkeling
 • heeft 10 tot 15 jaar relevante ervaring binnen publieke organisaties
 • heeft gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
 • is creatief in het oplossen van problemen
 • is commercieel ingesteld
 • is samenwerkingsgericht, klantgericht en proactief
 • beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • heeft een rijbewijs B

Wat biedt Thorbecke jou?

 • Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • Een vast dienstverband
 • Een auto en laptop van de zaak
 • Een afwisselende en zelfstandige baan
 • Samenwerking met ervaren en hoog opgeleide collega’s
 • Een prettige en informele werkomgeving

Word jij onze nieuwe senior informatiemanager?

Wil jij je grenzen verleggen? En ben je enthousiast en ambitieus? Bel voor meer informatie vanaf 5 augustus met Piter Holwerda (commercieel directeur) op 088-8883000. Solliciteren met een motivatiebrief en CV kan tot en met 30 augustus 2019 naar personeelszaken@thorbecke.nl ter attentie van Monique van Savooijen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Contact

Telefoon: 088-8883000

E-mail: info@thorbecke.nl
Volg ons via
Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengenThorbecke Nieuwsbrief


Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl