Informatiemanager (medior)

Help jij lokale overheden met het verbeteren van hun dienstverlening met oog op tevreden burgers en bedrijven? Wij dagen je graag uit! Kom jij Thorbecke versterken als medior informatiemanager?

Wat ga je doen?

Als medior informatiemanager ondersteun je onze opdrachtgevers bij projecten op verschillende vakgebieden. Denk aan de invoering van de omgevingswet, gegevensmanagement, implementatie van nieuwe systemen en werkprocessen, informatiemanagement en privacy en informatiebeveiliging. Dit doe je in diverse rollen zoals: informatieadviseur, projectleider, functioneel beheerder, procesadviseur, etc. Jij bent een verbinder pur sang. Je zorgt voor draagvlak en een juiste implementatie van projecten. Een veelzijdig takenpakket dus, waarin veranderingen, processen, beleid én (LEAN) werken centraal staan.

Ons team informatiemanagement

Het team informatiemanagement bij Thorbecke is hecht en enthousiast. De sfeer is informeel, net zoals in de rest van het bedrijf. De teamleden zijn kundig, zelfredzaam, ambitieus én gericht op ontwikkeling en samenwerking. Samenwerking met de klant en met elkaar.

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, belastingen, juridische zaken en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen.“
>> Medewerkers van Thorbecke aan het woord

Onze medior informatiemanager …

 • Heeft een afgeronde WO/HBO opleiding, bij voorkeur richting bestuurskunde, bedrijfskunde, informatiekunde, ICT of informatiemanagement
 • Heeft 3 tot 5 jaar relevante werkervaring bij lokale overheden
 • Is communicatief en sociaal sterk
 • Heeft een positieve houding, is een aanpakker en een doorzetter
 • Is samenwerkingsgericht, klantgericht en proactief
 • Creëert zijn/haar eigen carrière en heeft de drive om zichzelf voortdurend te ontwikkelen

Wat biedt Thorbecke jou?

 • Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • Een vast dienstverband
 • Een auto en laptop van de zaak
 • Een afwisselende en zelfstandige baan
 • Samenwerking met ervaren en hoog opgeleide collega’s
 • Een prettige en informele werkomgeving

Word jij onze nieuwe informatiemanager?

Elke dag met plezier naar je werk gaan omdat het je uitdaagt en inspireert? Solliciteer dan nu!
Voor meer informatie bel je vanaf 5 augustus met Piter Holwerda (commercieel directeur) op 088-8883000. Solliciteren met een motivatiebrief én CV kan tot en met 30 augustus 2019 naar personeelszaken@thorbecke.nl  ter attentie van Monique van Savooijen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Contact

Telefoon: 088-8883000

E-mail: info@thorbecke.nl
Volg ons via
Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengenThorbecke Nieuwsbrief


Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl