Adviseur/projectleider informatiemanagement

Wil jij via afwisselende opdrachten bijdragen aan de digitale transformatie van de (lokale) overheid? En ben je toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Word dan adviseur/projectleider informatiemanagement bij Thorbecke en maak je ambities waar in een fijne werkomgeving met professionele collega’s!

Wat ga je doen?

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers (vooral gemeenten, waterschappen, provincies en samenwerkingsverbanden) op verschillende gebieden. Datagedreven werken, gegevensmanagement, een optimale informatiehuishouding, Omgevingswet/DSO en zaakgericht werken zijn belangrijke speerpunten in onze dienstverlening. Dit kan in diverse rollen zoals: informatie en/of proces adviseur, (onafhankelijke) projectleider of informatiemanager. In je werk ben jij een verbinder die zorgt voor draagvlak. Ook adviseer je op basis van een stuk inhoudelijke kennis en kan je goed doorvragen. Je stuurt projecten aan en weet complexe uitdagingen aan te pakken door stap voor stap de juiste dingen te doen. De meeste tijd ben je betrokken bij de uitvoering en/of de aansturing van projecten voor onze klanten. Voorbeelden van projecten zijn: projectleider DSO/aanschaf en implementatie Omgevingswet software, het opstellen van een strategisch informatiebeleidsplan, projectleider zaakgericht werken (sociaal en/of ruimtelijk domein), projectleider datagedreven werken, adviseren over de Samenhangende Objectenregistratie (SOR) en gegevensmanagement en interim informatiemanagement. 

Ons team informatiemanagement 

Informatiemanagement is sinds de oprichting een belangrijk onderdeel van de totale dienstverlening van Thorbecke. Het team informatiemanagement is ambitieus, enthousiast en bestaat uit adviseurs informatiemanagement met verschillende achtergronden, die elkaar in projecten kunnen versterken. Daarnaast werk je ook samen met andere vakspecialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van gegevensbeheer en/of juridische zaken. De sfeer is informeel, net zoals in de rest van het bedrijf. De teamleden zijn kundig, zelfredzaam én gericht op ontwikkeling en samenwerking. Met de klant én met elkaar. Wij vinden het dan ook belangrijk om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van het team. 

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, juridische zaken en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken, open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. Dit zijn belangrijke waarden voor Thorbecke en dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen".
>> Werken bij Thorbecke

Onze adviseur/projectleider informatiemanagement

 • heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in de richting van bestuurskunde, bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of informatiemanagement)
 • heeft aanvullende cursussen en trainingen gevolgd (bijvoorbeeld op het gebied van project- en procesmanagement)
 • heeft minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het publieke domein
 • is communicatief en sociaal sterk (klantgericht en proactief)
 • heeft een positieve houding, is een aanpakker en een doorzetter
 • heeft de drive om zichzelf voortdurend te ontwikkelen

Wat biedt Thorbecke jou?

 • veel vrijheid: een afwisselende baan in een prettige en informele werkomgeving 
 • uitdagende projecten die je zelfstandig uitvoert en in samenwerking met deskundige collega’s
 • begeleiding en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeldoelen
 • een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • een vast dienstverband
 • een auto en laptop van de zaak

Word jij graag onze nieuwe adviseur/projectleider?

Solliciteer dan nu! Bel voor meer informatie met Reinoud Plantinga (manager informatiemanagement) op 088-8883000. Solliciteren kan via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 

Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl