Adviseur/projectleider informatiemanagement

Wil jij via afwisselende opdrachten bijdragen aan de digitale agenda en – dienstverlening van lokale overheden? Ben je toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Wij bieden je een prettige werkomgeving om je ambities waar te maken als onze nieuwe adviseur/projectleider informatiemanagement.

Wat ga je doen?

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers op verschillende gebieden: datagedreven werken, gegevensmanagement, een optimale informatiehuishouding, omgevingswet/DSO en zaakgericht werken zijn belangrijke ontwikkelingen in onze dienstverlening. Dit kan in diverse rollen zoals: informatieadviseur, (onafhankelijke) projectleider, functioneel beheerder of procesadviseur. Jij bent een verbinder die zorgt voor draagvlak, adviezen en een juiste implementatie van projecten. 

Ons team informatiemanagement 

Informatiemanagement is sinds de oprichting een belangrijk onderdeel van de totale dienstverlening van Thorbecke. Het team informatiemanagement is ambitieus en enthousiast. Daarnaast werk je ook samen met andere vakspecialisten (bijvoorbeeld op het gebied van gegevensbeheer en/of juridische zaken. De sfeer is informeel, net zoals in de rest van het bedrijf. De teamleden zijn kundig, zelfredzaam én gericht op ontwikkeling en samenwerking. Met de klant én met elkaar. 

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, belastingen, juridisch advies en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen.“ 
>> Medewerkers van Thorbecke aan het woord

Onze adviseur/projectleider informatiemanagement

 • heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in de richting van bestuurskunde, bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of informatiemanagement) 
 • aanvullende cursussen en trainingen (bijvoorbeeld op het gebied van project- en procesmanagement) zijn een pre. 
 • heeft enkele jaren relevante werkervaring bij lokale overheden
 • is communicatief en sociaal sterk
 • heeft een positieve houding, is een aanpakker en een doorzetter
 • is samenwerkingsgericht, klantgericht en proactief 
 • heeft de drive om zichzelf voortdurend te ontwikkelen

Wat biedt Thorbecke jou?

 • een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige en informele werkomgeving 
 • samenwerking met deskundige collega’s
 • begeleiding en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling
 • een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • een vast dienstverband
 • een auto en laptop van de zaak

Word jij onze nieuwe adviseur/projectleider informatiemanagement?

Elke dag met plezier naar je werk omdat het je uitdaagt en inspireert? Werken aan je verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling? Bel voor meer informatie met Reinoud Plantinga (manager informatiemanagement) op 088-8883000 . Mail je motivatiebrief én CV naar  personeelszaken@thorbecke.nl ter attentie van Monique van Savooijen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Contact

Telefoon: 088-8883000

E-mail: info@thorbecke.nl
Volg ons via
Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengenThorbecke Nieuwsbrief


Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl