Informatiemanager

Help jij lokale overheden met het verbeteren van hun dienstverlening aan burgers en bedrijven? Ben je toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Wij bieden je een prettige werkomgeving om je ambities waar te maken als onze nieuwe informatiemanager.

Wat ga je doen?

Als informatiemanager ondersteun je onze opdrachtgevers bij projecten op verschillende vakgebieden. Denk aan de invoering van het DSO, gegevensmanagement en datagestuurd werken, implementatie van nieuwe systemen en werkprocessen, privacy en informatiebeveiliging. Dit doe je in diverse rollen zoals: informatieadviseur, projectleider, functioneel beheerder, procesadviseur, etc. Jij bent een verbinder die zorgt voor draagvlak en een juiste implementatie van projecten. Een veelzijdig takenpakket, waarin veranderingen, processen én (LEAN) werken centraal staan. 

Ons team informatiemanagement 

Het team informatiemanagement is hecht en enthousiast. De sfeer is informeel, net zoals in de rest van het bedrijf. De teamleden zijn kundig, zelfredzaam, ambitieus én gericht op ontwikkeling en samenwerking. Met de klant én met elkaar. 

Over Thorbecke

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties met korte lijnen en een informele, professionele werksfeer. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, belastingen, juridisch advies en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen.“ 
>> Medewerkers van Thorbecke aan het woord

Onze medior informatiemanager …

 • heeft een afgeronde WO/HBO opleiding, bij voorkeur richting bestuurskunde
 • bedrijfskunde, informatiekunde of informatiemanagement 
 • heeft 5 jaar relevante werkervaring bij lokale overheden
 • is communicatief en sociaal sterk
 • heeft een positieve houding, is een aanpakker en een doorzetter
 • is samenwerkingsgericht, klantgericht en proactief 
 • heeft de drive om zichzelf voortdurend te ontwikkelen

Wat biedt Thorbecke jou?

 • een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige en informele werkomgeving 
 • samenwerking met ervaren en hoog opgeleide collega’s in een hecht team
 • begeleiding en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling
 • een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 • een vast dienstverband
 • een auto en laptop van de zaak

Word jij onze nieuwe informatiemanager?

Elke dag met plezier naar je werk omdat het je uitdaagt en inspireert? Werken aan je verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling? Bel voor meer informatie met Reinoud Plantinga (manager informatiemanagement) op 088-8883000. Mail je motivatiebrief én CV naar  personeelszaken@thorbecke.nl ter attentie van Monique van Savooijen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Contact

Telefoon: 088-8883000

E-mail: info@thorbecke.nl
Volg ons via
Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengenThorbecke Nieuwsbrief


Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl