Zorgvastgoed

Voor zorginstellingen is het van groot belang om professioneel te kijken naar hun vastgoed.
Regelmatig zijn er veranderingen in de zorg waardoor zorginstellingen worden geconfronteerd met vragen over hun vastgoed. Wat is nu verstandig? Vastgoed in eigendom houden, afstoten, uitbreiden of verbouwen? En wat is hiervan het gevolg op de waarde van uw vastgoed? U wilt hier natuurlijk verantwoorde beslissingen in kunnen nemen. Een transparante en betrouwbare taxatiewaarde van uw vastgoed biedt dan uitkomst. Thorbecke helpt u daar graag bij.

Wat kan Thorbecke voor u betekenen?

Onze taxateurs bepalen de actuele waarde van uw vastgoed. Dit doen zij door het uitvoeren van een onafhankelijke taxatie. Zo weet u wat de actuele marktwaarde van uw vastgoed is en hoe deze aansluit bij uw boekwaarde. Natuurlijk kunt u ook gelijk de verzekerde waarde controleren. De taxateurs van Thorbecke adviseren u ook graag over kansen en voor- en nadelen van verschillende toekomstscenario’s van uw vastgoedportefeuille. Hierbij houden zij rekening met de veranderingen in de zorg, de ontwikkelingen op de (regionale) vastgoedmarkt én de locatie van uw vastgoed. U kunt bij de ervaren en gecertificeerde taxateurs van Thorbecke terecht voor: 

  • Betrouwbare taxaties
  • Toekomstscenario's
  • Adviezen

De taxateurs van Thorbecke staan voor u klaar

Een taxatierapport nodig of aanvullend advies over de waarde van vastgoed? Bel 088-8883000 of mail naar info@thorbecke.nl.
 

Medewerker aan het woord

Erik-Jan den Boef RT

 

 

 

 

 

Peter Kobes RT

 

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 
Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl