Herbouwwaardetaxaties

Schade aan vastgoed heeft altijd grote gevolgen. Bijvoorbeeld voor gebruikers en bezoekers van een pand waar brand uitbreekt of dat door storm wordt verwoest. Ook is de financiële schade vaak groot. Een goede verzekering dekt dit risico af. Belangrijk is wel dat de herbouwwaarden van de opstallen en inboedel goed zijn getaxeerd. Heeft uw gemeente dit goed geregeld?

Herbouwwaardetaxaties door Thorbecke

Door hun jarenlange ervaring en opleiding zijn de taxateurs van Thorbecke specialist op het gebied van het waarderen van vastgoed. Voor het deskundig uitvoeren van herbouwwaardetaxaties bent u bij hen dan ook aan het juiste adres. Bovendien hebben de adviseurs van Thorbecke veel ervaring binnen gemeentelijke organisaties.

Herbouwwaarde van uw vastgoed onafhankelijk laten taxeren

De deskundige taxateurs van Thorbecke zorgen voor een complete herbouwwaardetaxatie volgens art. 7:960 BW. Hierbij maken zij  zoveel mogelijk gebruik van de bekende WOZ-gegevens. Dat werkt efficiënt en kostenbesparend. Maar belangrijker nog: het zorgt voor betrouwbare taxaties van de herbouwwaarde. Zo bent u niet onder- of oververzekerd. De adviseurs van Thorbecke zorgen bij een taxatie van de herbouwwaarde voor het: 

  • Controleren van objectgegevens van de opstallen
  • Controleren van de aanwezige inventaris
  • Waarderen van de opstallen op basis van herbouwwaarde
  • Waarderen van de inventaris op basis van nieuwwaarde
  • Opstellen van een volledig taxatierapport

Taxatie van herbouwwaarden: onze taxateurs staan voor u klaar

Een herbouwwaardetaxatie nodig? Of een ander taxatierapport? Bel 088-888 3000 of mail naar info@thorbecke.nl.

Missie van Thorbecke

Door daadkracht én in samenwerking

publieke organisaties verder brengen

 

 
Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact

088-8883000

info@thorbecke.nl