Start komend jaar al met het gemoderniseerde taxatieverslag

Publicatiedatum: 14 juni 2022 13:27
Het gemoderniseerd taxatieverslag woningen is de afgelopen twee jaar in samenwerking tussen de Waarderingskamer en VNG Samen Organiseren ontwikkeld. Een belangrijke doelstelling van dit gemoderniseerde taxatieverslag is om de WOZ- waardebepaling begrijpelijker en overzichtelijker over te brengen aan de belastingplichtige.

Duidelijkheid loont

Hoe duidelijker de boodschap overgebracht wordt, des te kleiner de behoefte aan het inzetten van een No Cure No Pay bedrijf. Het gemoderniseerde taxatieverslag is voorgelegd aan circa 2.000 respondenten van Vereniging Eigen Huis, die overwegend zeer enthousiast hebben gereageerd op de vernieuwde inhoud en vormgeving. 

Dringend advies van Waarderingskamer

De Waarderingskamer heeft het inzetten van het gemoderniseerd taxatieverslag voor belastingjaar 2023 voor gemeenten aangemerkt als dringend advies. Voor belastingjaar 2024 is het een verplichting. Maar waarom wachten op een verbetering van de dienstverlening als er voor u nu al een oplossing beschikbaar is? 

Vraag uw regiomanager van Thorbecke om meer informatie, zodat uw organisatie komend jaar al gebruik kan maken van het gemoderniseerd taxatieverslag! 

>> Neem contact op 
>> Voorbeeld van het gemoderniseerd taxatieverslag

 

 

Contact
Telefoon: 088-8883000
E-mail: info@thorbecke.nl
 
 
Volg ons via
 
 

Terug naar

Missie van Thorbecke
Door daadkracht én in samenwerking
publieke organisaties verder brengen

 

 

Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact
088-8883000
info@thorbecke.nl