Ortec Finance en Thorbecke bundelen krachten

Publicatiedatum: 17 december 2021 09:45
Thorbecke en Ortec Finance gaan intensief samenwerken. Op dinsdag 14 december hebben Maarten Fronik, managing director Real Estate Valuation bij Ortec Finance en Leijn de Wolf, algemeen directeur bij Thorbecke, de samenwerking tussen beide partijen met een handtekening bekrachtigd. Door de samenwerking tussen deze twee onafhankelijke bedrijven ontstaat er een interessante combinatie op de markt.

Kwaliteit binnen handbereik

De waarderingsapplicatie OrtaX van Ortec Finance komt nu ook binnen het bereik van uitvoeringsorganisaties die de WOZ-waardering willen uitbesteden. Organisaties die OrtaX in eigen beheer gebruiken, kunnen voor ondersteuning terecht bij Thorbecke. Deze combinatie ondersteunt uitvoeringsorganisaties niet alleen bij de huidige uitdagingen, maar ook bij toekomstige zoals; machine learning en samenhangende objectregistratie. Ortec Finance en Thorbecke staan al sinds lange tijd bekend om hun kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening en bundelen nu de krachten.

Ortec Finance

Ortec Finance is leverancier van toonaangevende technologie en biedt met haar waarderingsapplicatie OrtaX een volledige oplossing voor de uitvoering van de Wet WOZ door gemeenten. OrtaX combineert een toonaangevend waarderingsmodel met een intuïtieve gebruikersinterface waarmee WOZ-objecten op een efficiënte, betrouwbare en transparante wijze worden gewaardeerd. Daarnaast is Ortec Finance een van de voorlopers in het succesvol gebruiken van innovaties in de WOZ zoals machine learning.

Thorbecke

Thorbecke is een vooraanstaande WOZ-dienstverlener met een duidelijke visie op de ontwikkelingen in de vakgebieden WOZ en Gegevensbeheer. Thorbecke wordt gewaardeerd om de specialistische kennis, de kennis van nieuwe ontwikkelingen, de deskundige gedreven medewerkers en de persoonlijke communicatie. Thorbecke is verder bekend om haar innovatieve oplossingen en als opleider in de vakbekwaamheid WOZ.

Betrouwbare WOZ-waardes

Volgens Ortec Finance en Thorbecke biedt de nieuwe samenwerking veel toegevoegde waarde voor gemeenten. ’’De waarderingsapplicatie OrtaX in combinatie met de waarderingsspecialisten van Thorbecke geeft de beste garantie voor betrouwbare WOZ- waardes, met tal van operationele en functionele voordelen.’’ Aldus Maarten Fronik en Leijn de Wolf.

 

 

Contact
Telefoon: 088-8883000
E-mail: info@thorbecke.nl
 
 
Volg ons via
 
 

Terug naar

Missie van Thorbecke
Door daadkracht én in samenwerking
publieke organisaties verder brengen

 

 

Thorbecke Nieuwsbrief

 

Contact
088-8883000
info@thorbecke.nl