Wet waardering onroerende zaken (WOZ)

De Wet waardering onroerende zaken (WOZ) is van oudsher de specialiteit van Thorbecke. Voor veel gemeenten en belastingsamenwerkingsverbanden verrichten Thorbeckes ervaren taxateurs en juridisch medewerkers de WOZ-taxaties en de hieraan verbonden werkzaamheden. Thorbecke werkt uitsluitend met eigen WOZ-gecertificeerde taxateurs. Onze specialisten beschikken ook over goede kennis van de verschillende basisregistraties.

Thorbecke WOZ-specialisten: lokaal bekend

Onze taxateurs werken in verschillende regio’s. Hierdoor hebben onze taxateurs actuele regionale kennis van het waardeniveau. Thorbecke investeert veel in kennis en aanvullende opleidingen. Samen met de royale en veelzijdige praktijkervaring van onze medewerkers waarborgt dit de hoge kwaliteit van de dienstverlening in Thorbeckes complete 'WOZ-pakket'.
Ook als u tijdelijke ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens piekmomenten of vervanging bij afwezigheid, kunt u bij Thorbecke terecht. Wij hebben diverse professionals die u kunnen ondersteunen zoals: inventarisatiemedewerkers, medewerker basisregistraties, woz-taxateurs, modelinrichters, GIS-operators, WOZ-coördinatoren en interim-managers.

Waarmee kan Thorbecke u van dienst zijn op WOZ-gebied?

Het pakket aan WOZ-diensten en producten van Thorbecke is zeer uitgebreid. U kunt als gemeente bij de adviseurs en WOZ-specialisten van Thorbecke terecht voor:

De adviseurs van Thorbecke staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening binnen de WOZ? Bel: 088-8883000 of mail naar: info@thorbecke.nl.


Opdrachtgever aan het woord
Medewerker aan het woord

Adelheid Kuiper
Missie van Thorbecke
Door daadkracht én in samenwerking
publieke organisaties verder brengen


Thorbecke Nieuwsbrief


Contact
088-8883000
info@thorbecke.nl