Privacy- en cookiebeleid

Thorbecke verwerkt Persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving. Thorbecke beschikt over een functionaris gegevensbescherming. Deze is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Thorbecke behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig en verkoopt deze niet aan derden. In dit Privacy- en cookiebeleid vindt u meer informatie over gegevensverwerking door Thorbecke.

Waarom verzamelt Thorbecke Persoonsgegevens?

Thorbecke verwerkt Persoonsgegevens om u tijdens een opdracht goed te kunnen bereiken en u goed te kunnen informeren over onze producten en diensten. Bijvoorbeeld via onze e-mailnieuwsbrieven. Ook kunnen wij u op deze manier telefonisch, per post of per e-mail uitnodigen voor evenementen, u vragen om uw mening over onze dienstverlening of u benaderen met een mogelijk interessant aanbod. Per vakgebied verstuurt Thorbecke jaarlijks ongeveer vier inhoudelijke nieuwsbrieven per e-mail.

Welke persoonsgegevens verzamelt Thorbecke?

Thorbecke verzamelt contactgegevens zoals uw naam, functie, telefoonnummer, werkadres en e-mailadres. We slaan ook op wanneer en waarover we contact met u hebben gehad. In aanvulling op de Persoonsgegevens die u zelf verstrekt aan Thorbecke, bijvoorbeeld als u een contactformulier invult, een vraag stelt of meer informatie wenst, slaat Thorbecke informatie op over het gebruik van onze website, zoals het tijdstip waarop u ons bezoekt en de onderwerpen die u bekijkt. Er is ook informatie over uw computer hardware en software die automatisch kan worden verzameld zoals, uw IP adres, browser type, domeinnamen, toegangstijd en websiteadressen. Op individueel niveau leggen we ook de respons (open- en klikstatistieken) van onze digitale nieuwsbrieven vast.

Hoe beveiligt Thorbecke uw gegevens?

Thorbecke stelt uw persoonsgegevens veilig tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaring. Voor zover derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten gegevens verwerken, doen zij dit in hoedanigheid van bewerker voor Thorbecke. Thorbecke heeft technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat gegevens uitsluitend voor bovenstaande doeleinden worden verwerkt. De betreffende dienstverlener ontvangt van Thorbecke alleen de noodzakelijke gegevens en de dienstverleners worden verplicht om Persoonsgegevens te beschermen. Met al onze bewerkers sluiten wij overeenkomsten waarin wij dit expliciet opnemen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Thorbecke gebruikt cookies om haar website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken. Cookies kunnen niet worden gebruikt om een programma te laten werken of om virussen op uw computer te plaatsen. Wilt u cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kan via uw browserinstellingen.

Analytics cookies
Thorbecke maakt gebruik van Google Analytics. Om informatie te verzamelen over bijvoorbeeld de datum en de tijd waarop iemand onze websites bezoekt en welke pagina’s. Thorbecke gebruikt deze gegevens om haar websites te verbeteren, ‘traffic’-statistieken samen te stellen (zoals de tijden van de dag of de dagen in de week waarop de websites de meeste bezoekers trekt) en om de populariteit van de verschillende websiteonderdelen te meten.

Social media cookies
Op onze website vertonen wij buttons en widgets van de sociale netwerken LinkedIn, Facebook en Twitter zodat u eenvoudig informatie over ons op sociale media kunt delen. Deze knoppen zijn stukjes code van de sociale media zelf en maken gebruik van een cookie. Deze cookie onthoudt dat u ingelogd bent, zodat u niet elke keer opnieuw hoeft in te loggen als u iets wilt delen.

Uw rechten: correctie, inzage en verzet

U kunt altijd en zonder kosten inzicht krijgen in uw Persoonsgegevens die door Thorbecke worden verwerkt en deze laten aanpassen. Ook kunt u bezwaar maken tegen het ontvangen van gerichte informatie over onze dienstverlening die we u per e-mail, telefoon of post toesturen. Wilt u gebruikmaken van één van deze mogelijkheden? Mail dan naar: secretariaat@thorbecke.nl.
Voor inhoudelijke vragen over dit Privacy- en cookiebeleid mailt u naar:
privacy@thorbecke.nl.



Missie van Thorbecke
Door daadkracht én in samenwerking
publieke organisaties verder brengen


Thorbecke Nieuwsbrief


Contact
088-8883000
info@thorbecke.nl